ФК "Ізотоп-РАЕС"

ФК "Ізотоп-РАЕС"

Кузнецовськ

"Маяк" – переможець поліського фіналу Кубку області 2011р.

e-mail Друк

Можна вважати що фінал цьогорічного Кубку області між володимирецькою «Енергією» та сарненським «Маяком» розпочався за рахунку 1:0. Адже не пройшло і 10-ти секунд після стартового свистка Ярослава Дмитрука, як володимирецька «Енергія», вже вела в рахунку завдяки голу Віталія Брикси.

Через дві хвилини хтось з футболістів «Маяка» небезпечно атакував Бриксу, і ключовому гравцю володимирчан знадобилася допомога лікарів. Після досить тривалого надання медичної допомоги, Віталій все ж повернувся до гри, але, пошкодження все ж таки далося взнаки, зважаючи на швидкісні якості гравця, і, забігаючи наперед, скажемо, що цей матч він не дограв і був замінений у другому таймі.

Незважаючи на такий початок матчу, сарненські футболісти досить швидко відігралися, і до десятої хвилини гри, зусиллями Олексія Брижа, який вдало замкнув прострільну передачу, рахунок у фіналі вже був нічийним. Взагалі перша половина матчу пройшла на зустрічних курсах і м’яч в центрі поля довго не затримувався.

Після перерви команди дещо заспокоїлись і почали грати більш обережно. Особливо небезпечних моментів не виникало до середини другого тайму, коли помилка голкіпера «Маяка» Андрія Левчука, призвела до пропущеного м’яча зі штрафного удару у виконанні Сергія Жданюка.

Через кілька хвилин після цього обидві команди залишились в меншості. Зіткнення двох гравців суперників в центрі поля переросло у масову конфронтацію за участю майже всіх гравців команд, що були на полі і, навіть, деяких запасних. У сутичку довелося втрутитись навіть представникам правоохоронних органів. Як наслідок – вилучення з поля обох ініціаторів епізоду. Але з вилученнями в цей вечір було ще не все. «Енергія» взагалі догравала матч вдевятьох.

Другий рятівний сарненський гол у матчі, провів все той же Олексій Бриж і перевів гру в додатковий час. В цю тридцятихвилинку, зважаючи на гру у меншості і відсутність на полі Брикси, володимирецькі футболісти переважно захищалися і змогли довести матч до серії пенальті, в якій все ж сильнішими виявилися футболісти «Маяка».