ФК "Ізотоп-РАЕС"

ФК "Ізотоп-РАЕС"

Кузнецовськ

Нагородження переможців спартакіади 2013р.

e-mail Друк

27 грудня відбулося останнє у 2013 році засідання профактиву атомної станції, на якому нагородили переможців та призерів спартакіади ВП РАЕС 2013 року.

На профактиві було вручено нагороди за спортивні досягнення атомникам за минулий рік, адже в останні дні грудня завершилась спартакіада РАЕС-2013. Церемонію вручення провели Павло Павлишин та Іван Мельник.

Перше місце в спартакіаді впевнено завоювали спортсмени ЕРП, другу сходинку посіла команда транспортного цеху, третє почесне місце – у «хіміків». Усі вони відзначені кубками, грамотами та грошовими преміями.

Слід відмітити, що ветерани команди «Ізотоп» у чемпіонаті Рівненської області з футболу вибороли третє місце, за що отримали заслужені грамоти, кубки та медалі. А команда «Моноліт-ЕРП» стала другою в чемпіонаті Володимирецького району з футболу та володарем кубка «Ліги чемпіонів» з футболу серед переможців і призерів районних та міських змагань сезону 2013 року Рівненщини.

Приємним моментом засідання стало вручення грамот ЦК Атомпрофспілки та профспілкового комітету ДП НАЕК «Енергоатом» нашим виробничникам за розвиток і популяризацію спорту. А саме – Сергію Ткачуку, Олексію Самосевичу, Володимиру Герчанівському, Анатолію Ляшику, Сергію Макарчуку. Почесну грамоту профкому ДП НАЕК «Енергоатом» отримав Володимир Среберко.

Газета "Енергія"